دیجیتال مارکتینگ

چرا باید دیجیتال مارکتینگ را شناخت

دیجیتال مارکتینگ؟

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ چرا باید اصول دیجیتال مارکتینگ را بشناسیم؟ آیا امروزه بازاریابی سنتی، جوابگوی کسب و کار ما است؟ من افشین هوشیار هستم و در حوزه بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنم و امروز قصد دارم بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ را به شما معرفی کنم. با من همراه باشید.

در انتهای مقاله ایده‌های جالبی در ذهن شما شکل خواهد گرفت تا بتوانید کسب و کار خود را در فضای اینترنت و با استفاده از ابزار دیجیتالی، گسترش دهید.

چرا دیجیتال مارکتینگ؟

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

اما واقعا” تا به حال تعریف درستی از بازاریابی دیجیتال شنیده‌اید؟ حتما” بارها و بارها تعریفی آکادمیک از دیجیتال مارکتینگ را شنیده‌اید یا در مقالات مختلف خوانده‌اید. تعریفی که در بین دیجیتال مارکترها بسیار شایع است را با هم مرور خواهیم کرد.

” استفاده از هر ابزار دیجیتالی برای معرفی محصولات و کسب و کار خود و جذب کاربر را دیجیتال مارکتینگ می‌گویند. “

تعریفی دیگر از بازاریابی دیجیتال:

” بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه همه ابزارها وفعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) مورد استفاده قرار می‌گیرند. “

اما آیا این تعاریف برای شمایی که تازه علاقمند به این حوزه شده‌اید؛ می‌تواند جذاب باشد؟ شما بارها و بارها این چند خط را بخوانید! آیا جذب می‌شوید که در این حوزه فعالیت کنید؟ دستاورد یک دیجیتال مارکتر چیست؟ با من تا انتها همراه باشید تا به همه‎ ی این سوالات پاسخی جالب بدهم.

 

تعریفی جالب از دیجیتال مارکتینگ

با یک تعریف ساده می‌توان تمام مفاهیم بازاریابی دیجیتال را معرفی کرد. با این تعریف، مقاله را ادامه خواهیم داد.

” به هر کاری که ما در دنیای اینترنت انجام می‌دهیم تا منجر به افزایش فروش محصولات شود، به عنوان بازاریابی دیجیتال شناخته می‌شود. “

خب! حالا که با تعاریف دیجیتال مارکتینگ آشنا شدیم؛ بهتر است به این بپردازیم که در دنیای بازاریابی اینترنتی و دیجیتالی چه کارهایی باید انجام دهیم، چه اصولی را رعایت کنیم و چه هنر‌هایی را باید پرورش دهیم.

سیستم دیجیتال مارکتینگ

شاید مهم‌ترین نکته که خیلی از دیجیتال مارکترها با آن آشنا نباشند این است که سیستم دیجیتال مارکتینگ از چند مرحله تشکیل شده؟ آیا به عنوان یک دیجیتال مارکتر فقط می‌توان بر روی یک حوزه فعالیت کرد؟ آیا دیجیتال مارکتر باید وبمستر هم باشد؟ این‌ها سوالاتیست که یک دیجیتال مارکتر با آن روبه‌رو است. به خصوص برای کسانی که تازه می‌خواهند در این راه قدم بگذارند بسیار حائز اهمیت است که چه کارهایی باید یاد بگیرند و چه کارهایی نیاز است انجام دهند.

من سال‌هاست در این حوزه فعالیت می‌کنم و دوره‌های بسیاری شرکت کردم. تمام این مطالب تجربیاتی است که در این سال‌ها کسب کرده‌ام تا به این سیستم رسیده‌ام.

مراحل 3 گانه دیجیتال مارکتینگ برای افزایش فروش در فضای اینترنت

سیستم بازاریابی دیجیتال برای من 3 مرحله دارد. جذب، حفظ و در نهایت فروش محصول.

جذب در دیجیتال مارکتینگ

هر کاری که ما انجام می‌دهیم تا کاربر بیشتری وارد سایت ما بشود، از پیج اینستاگرامی ما دیدن کند و با برند ما آشنا شود در این مرحله قرار دارد. خیالتان راحت باشد! در مقالات بعدی دیجیتال وب به تفکیک هر کدام را کامل توضیح خواهیم داد.

حفظ کاربر در سایت

با ما روش‌های مختلف باید کاری انجام دهیم تا کاربر در سایت ما بماند یا پیج ما را فالو کند. یکی از مهم‌ترین اصول حفظ کاربر، تولید محتوای با کیفیت است. ما تا اینجای کار، مخاطب جدید جذب کرده‌ایم و سپس در حفظ این کاربر تمام تلاش خود را انجام داده‌ایم.

و در نهایت افزایش فروش محصول

حال به مهم‌ترین مساله رسیده‌ایم. چه کارهایی باید انجام دهیم تا مخاطبی که با ما آشنا نبوده ولی جذب شده و سپس در سایت یا پیج ما ماندگار شده‌است، برای خرید محصول اقدام کند.
ما با رعایت این 3 مرحله و به موفقیت رساندن این سیستم، می‌توانیم خود را یک دیجیتال مارکتر بنامیم.

در دنیای دیجیتال مارکتینگ موفق باشید
دیجیتال مارکتر چگونه می‌تواند باعث موفقیت در فروش شود

دیجیتال مارکتینگ شامل چه ابزاری است

تا اینجا به طور کامل با تعاریف دیجیتال مارکتینگ و مراحلی که باید در بازاریابی دیجیتالی انجام دهیم آشنا شدیم. مطمئنا” برای شما سوال پیش خواهد آمد که چطور می‌توان این مراحل را انجام داد و از چه ابزاری باید استفاده کرد تا از هر مرحله به مرحله بعدی برسیم. در ادامه همراه با من باشید تا نکاتی کلی را با شما به اشتراک بگذارم.

قدرت تولید محتوا را فراموش نکنید

تولید محتوا امروزه تبدیل به پادشاهی شده است که می‌تواند حاکمی لایق و قدرتمند باشد. تولید محتوای با کیفیت را فراموش نکنید. اگر تاریخ خوانده باشید همیشه پادشاهانی قدرتمند بوده‌اند که سرزمین خود را توسعه داده‌اند و مورد محبوبیت مردمان کشورشان بوده‌اند. در طرف مقابل پادشاهانی حضور داشتند که با بی کفایتی خود از رقبا و دشمنان خود شکست خورده‌اند و مورد غضب مردمان قرار گرفته‌اند. این تخت پادشاهی اکنون در اختیار شماست. دوست دارید مورد قبول قرار بگیرید یا خدایی نکرده مورد غضب؟ تولید محتوای با کیفیت مهم‌ترین نکته در رسیدن به موفقیت شما و جذب و حفظ کاربر است.

اهمیت تولید محتوا در دیجیتال مارکتینگ
اهمیت تولید محتوا در دیجیتال مارکتینگ

یک دیجیتال مارکتر باید اصول سئو را بشناسد

سئو چیست؟ آیا تا به حال با این کلمه رو‌به‌رو شده‌اید؟ seo یا به طور صحیح‌تر S.E.O مختصر شده‌ی search engine optimization است که به فارسی بهینه سازی موتورهای جستجو ترجمه شده‌است. سئو اصول و راه و روش‌های خاص خود را دارد. شما باید قدرت آنالیز و بررسی رقبای خود را داشته باشید و با مباحثی از جمله لینک سازی، الگوریتم‌های گوگل و همچنین عبارات کلیدی آشنا باشید. بدانید که رقابت برای رسیدن به رتبه‌های برتر گوگل در عبارات کلیدی مختلف بسیار زیاد است. اگر به دنبال جایگاهی برای موفقیت هستید، سئو را فراموش نکنید.

تبلیغات آنلاین، ابزار کار شما خواهد بود

تنوع تبلیغات در حوزه دیجیتال مارکتینگ گاهی ممکن است گیج کننده شود. تبلیغاتی بنری، تبلیغات کلیکی، تبلیغات ساعتی، تبلیغات بر مبنای بازدید؛ کدام یک ارجحیت دارد؟ کدام یک را باید انتخاب کرد؟ شما به عنوان یک دیجیتال مارکتر باید قدرت ریسک داشته باشید و در عین حال با آنالیز دقیق بتوانید ریسک را به طور چشمگیری کاهش دهید. در دیگر مقالات دیجیتال  وب، بیشتر در مورد تبلیغات و انواع تبلیغات صحبت خواهم کرد.

گوگل ادز بیشتر بازدهی دارد یا تبلیغات بنری در سایت‌های مختلف؟ کدام هزینه کمتری دارد؟ بازدهی کدام روش تبلیغاتی بیشتر است؟ این‌ها سوالاتیست که باید به عنوان یک دیجیتال مارکتر به آن‌ها پاسخ دهید.

تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ
اهمیت تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ

راه‌ و روش‌های بازاریابی دیجیتال

خوشبختانه ما حق انتخاب‌های بسیار زیادی در استفاده از ابزار دیجیتال مارکتینگ داریم. ایمیل مارکتینگ، اس ام اس مارکتینگ و حتی بازاریابی تلفنی از جمله روش‌های معروف و پر بازده در دیجیتال مارکتینگ هستند که باید هر کدام را اصولی و صحیح پیاده سازی کنیم تا بتوانیم موفقیت خود در جذب و در نتیجه فروش محصول را هر چه زودتر به چشم ببینیم.

همچنین باید با مبحث لینک سازی و رپورتاژ آشنا باشیم و از این روش‌ها بتوانیم جایگاه خوبی در نتایج موتورهای جستجو و به خصوص گوگل، کسب کنیم.

و اما در پایان

خیالتان راحت باشد. من در این مقاله سعی کردم دید شما را به دنیای یک دیجیتال مارکتر وسعت ببشخم و شما را با قسمتی از دیجیتال مارکتینگ آشنا کنم. این مقاله هر روز به روزرسانی خواهد شد. پس این صفحه را در مرورگر خود ذخیره کنید تا هر روز از ادامه این مطلب با خبر شوید. همچنین از طریق شماره‌های درج شده در قسمت تماس با ما، می‌توانید از مشاوره تیم دیجیتال وب بهره‌مند شوید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *